Kunststof kozijn
Eindelijk die rommel kamer opgeknapt!

Angela en Mike van Voort, Rotterdam

"Het was echt nodig, de kozijnen waren weer eens toe aan een grove onderhoudsbeurt. Zoals ieder jaar moesten we geld opzij zetten voor een schilder. Was de voorkant net nog gedaan, moesten we er alweer bij met de kwast! Totdat we KozijnPlan ontdekten. Een adviseur kwam langs en deed ons de juiste aanbieding. Onze gehele voorpui is nu onderhoudsvrij in kunststof uitgevoerd. Daarbij bleek het voor ons zo gunstig dat de zolderkamer ook nog opgeknapt kon worden, dit omdat het ons per maand maar een paar euro meer koste. En zo veranderde deze rommelige zolder in een mooie hobbykamer. Jazeker, de achterkant van ons huis gaan we ook nog vernieuwen, al is het alleen al voor de gunstige daling in onze energie lasten. Houden we ruimte over andere leuke dingen! Niet dan!?!"

Kozijnen en schuifpuien
Ik dacht: "39 euro per maand? Ja ja, dat zal wel!"

Marieke en Rob Jansen, Purmerend

"Normaal doe ik alle klussen thuis zelf, ik ben best handig met een hamer en een schroevendraaier, Dan weet je ook wel wat zoiets kost. Maar een heel huis van nieuwe kozijnen voorzien dat is wel even iets anders. Dat blijf je uitstellen. Totdat Rob thuis kwam met een vrijblijvende offerte van KozijnPlan, en een bedrag van 39 euro per maand voor de hele woning, ik kon het bijna niet geloven. Ja, kijk maar zei Rob, hier staat het allemaal! We hebben direct doorgepakt, binnen twee weken was de klus geklaard, en ik moet zeggen, echt top kwaliteit en een super service. Wij zitten er warmpjes bij en het scheelt mij een aantal weekenden hard klussen!"

Kozijnen en zonwering
Zelfs over de zonwering had KozijnPlan hele goede tips!

Familie van Gaalen uit Groningen

We wisten al zeker dat we Schuco kozijnen wilde hebben. Optisch en kwalitatief leek ons dat de beste keuze voor onze woning. Na dat we twee offertes hadden ontvangen, begrepen we dat het vaak lastig was om goed passende zonwering bij de kozijnen te krijgen. KozijnPlan had op dit gebied hele goede tips en we zijn zeer content met het eindresultaat. Zodra we aan de achterkant toe zijn nemen we weer contact met jullie op!

Ervaringen KozijnPlan

Bent u benieuwd naar nog meer foto's en ervaringen van onze klanten? U kunt de ervaringen met KozijnPlan online bekijken dankzij de vele referentiefoto's en reviews.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!