Veka kozijnen

Veka kunststof kozijnen zijn misschien wel de beste kunststof kozijnen van Nederland. Niet voor niets is dit ons meest verkochte kozijn! Met KOMO kwaliteitsklasse A en kwalitatief hoogwaardige materialen staan we zo vierkant achter dit product dat we er vol vertrouwen 20 jaar garantie op geven. Wij leveren en verzorgen de montage en afwerking, u hoeft zelf niets te doen. Veka systemen zijn niet alleen voor de ramen maar ook voor openslaande deuren, voordeuren, achterdeuren, dakkapellen en schuifpuien.

Veka openslaande deuren

Waarom zijn Veka kozijnen zo goed?

De veka kozijnen zijn mooi en kunnen naar wens ook met een houtnerf structuur worden geleverd waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen. Ze hebben buitenwanden van 3 mm dik en vallen daarmee onder de KOMO kwaliteitsklasse A, het hoogst haalbare. Dit geeft maximale stabiliteit in de constructie en maximale veiligheid. De hoge isolatiewaarde wordt gehaald dankzij de slimme luchtkamers, de dubbele afdichtings rubbers en het verzonken glas. U kunt hieronder zien dat er ook een stalen frame in het profiel zit verwerkt. Het hang en sluitwerk wordt verankerd in het staal, zo weet u zeker dat ongewenste elementen niet zomaar toegang tot uw woning krijgen. Onze kozijnen worden geleverd met minimaal twee sterren SKG** en zijn daarmee zwaar inbraakwerend. 

Veka profiel doorsnede

Veka kozijnen energie bespaar actie

We hebben een tijdelijke actie waarbij u nu direct 3500 euro korting krijgt op uw bestelling, leest u hier alles over op onze actie pagina.

Veka Topline NL

Het Veka topline NL profiel zoals u deze hierboven ziet afgebeeld is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het profiel heeft het uiterlijk van een houten kozijn met de voordelen van een kunststof kozijn. Vroeger had je alleen de vlakke witte kunststof kozijnen die onder invloed van de zon gingen vergelen, nu zijn ze echter verkrijgbaar in vele kleuren en zijn de materialen sterk verbeterd waardoor het snel verkleuren ook tot het verleden behoort.

Wilt u meer weten over Veka kozijnen of direct een offerte?

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden en uw wensen in kaart te brengen. U krijgt een uitgebreide en duidelijke gratis en vrijblijvende offerte. U kunt dit in gang zetten met het aanvragen van een advies gesprek of bel ons direct op 088-6001300.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!