Update kunststof kozijnen subsidie 2021

Sinds 1 januari 2021 is er kunststof kozijnen subsidie beschikbaar via de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing). De regeling loopt dus inmiddels al enkele maanden. Hoog tijd dus voor een update! U kunt namelijk nog tot eind 2021 gebruik maken van deze subsidie. 

Hoe zat het ook alweer met de kunststof kozijnen subsidie?

Als woningeigenaar kunt u bij het nemen van 2 of meer (isolatie)maatregelen al subsidie aanvragen. De maatregelen zijn verdeeld in verschillende categorieën: aansluiting op een warmtenet, warmtepomp, isolatiemaatregelen en zonneboiler. Om in aanmerking te komen voor de subsidie kunt u bijvoorbeeld kunststof kozijnen met HR++ glas (isolatiemaatregel) en een warmtepomp aanschaffen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook twee isolatiemaatregelen nemen; denk bijvoorbeeld aan dakisolatie en gevelisolatie. 

Wilt u nog meer informatie over de subsidie? Via de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt u alle informatie over deze subsidie. Hier vindt u bijvoorbeeld alle voorwaarden om de subsidie aan te kunnen vragen en kunt u de benodigde bestanden voor de aanvraag vinden. 

Ook te combineren met lokale subsidies!

Heeft u al een subsidie ontvangen van uw gemeente of provincie voor een van de maatregelen die onder de ISDE vallen? Ook dan kunt u gewoon nog gebruik maken van de ISDE. U leest meer over lokale subsidie in combinatie met de ISDE op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemen Nederland (RVO)

Hoe staat het ervoor met de subsidie?

Een belangrijke vraag nu de subsidie al lange tijd beschikbaar is. Er is namelijk een maximaal budget beschikbaar voor deze subsidie. 

De laatste update van de RVO gaat over de periode van januari 2021 tot en met augustus 2021. In deze periode zijn door particuliere woningeigenaren al 22.634 aanvragen ingediend. Met deze aanvragen is al een bedrag van €41,9 miljoen geclaimd. Vele mensen gingen u dus al voor!

Gelukkig is het nog niet te laat, want er is nog budget vrij! U kunt dus nog steeds subsidie aanvragen als u dit jaar 2 of meer (isolatie)maatregelen neemt.  

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen van KozijnPlan? Onze kunststof kozijnen met HR++ glas hebben uitstekende isolatiewaardes en vallen daarmee ook onder de isolatiemaatregelen van de ISDE. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op maat en kunnen u tijdens dit gesprek ook verder informeren over de kunststof kozijnensubsidie.

U kunt ons bellen voor meer informatie of om een adviesgesprek op maat in te plannen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook ons contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

22 Oct

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog en dat zult u gaan merken in uw portemonnee.

5 Oct

Bent u op zoek naar geschikte kozijnen leveranciers?

20 Sep

Sinds 1 januari 2021 is er kunststof kozijnen subsidie beschikbaar via de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing).