Subsidie voor kunststof kozijnen in 2020

Bij het aanschaffen van kunststof kozijnen kunt u in 2020 weer subsidie aanvragen via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. 

Update: u kunt nog tot en met 31 december 2020 gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Daarna vervalt de SEEH, maar vanaf januari 2021 kunt u terecht bij de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame Energie)

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

De subsidie vanuit de SEEH loopt alweer enige tijd en is beschikbaar tot en met 31 december 2020. U kunt in aanmerking komen voor deze subsidie als u minimaal twee energiebesparende maatregelen treft en aan een minimum aan isolatiewaarde en oppervlakte voldoet. De energiebesparende maatregelen die onder de SEEH vallen, zijn:

  • spouwmuurisolatie;
  • gevelisolatie;
  • dakisolatie;
  • vloerisolatie en/of bodemisolatie;
  • hoogrendementsglas; 

Daarnaast dient u zowel eigenaar als bewoner te zijn van de woning waarvoor u de maatregelen uitvoert. Voor de volledige voorwaarden kunt u kijken op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Beschikbaar budget

Voor de SEEH is een budget van €84 miljoen ter beschikking gesteld. Hierbij geldt dat er een maximale subsidie van €10.000,- per woning uitgekeerd wordt. U krijgt met deze subsidie tot wel ongeveer 20% van uw investering terug en dat is een hele mooie besparing! Wees er wel snel bij, want er zijn sinds september 2019 al 21.777 aanvragen gedaan.   

Subsidie aanvragen

Als u gebruik wilt maken van de subsidie, kunt u dit online aanvragen bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) nadat de energiebesparende maatregelen zijn uitgevoerd. 

Koop uw kunststof kozijnen bij KozijnPlan

Kunststof kozijnen van KozijnPlan inclusief HR++ glas vallen ook onder de energiebesparende maatregelen. Met het aanschaffen van onze kunststof kozijnen en het uitvoeren van nog een andere energiebesparende maatregel kunt u dus al aanspraak maken op de subsidie! Voor aanvullende informatie en een speciale aanbieding op maat kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen.  

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

18 Jan

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor kunststof kozijnen bent u er nog niet.

8 Jan

Net als voorgaande jaren is er ook in 2021 weer subsidie beschikbaar voor isolerende kunstst

21 Dec

Het jaar 2020 is bijna voorbij en dat betekent dat de feestdagen er ook weer aankomen.