Stappenplan kunststof kozijnen

Kozijnen kopen doet u niet elke dag en daarom hebben we een overzicht gemaakt. Wat kunt u verwachten en wat gebeurt er dan?

 1. Advies
  U heeft een afspraak gemaakt dus één van onze adviseurs komt bij u thuis om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden.
 2. Maandelijkse betaling
  Niet iedereen heeft een bedrag voor zo’n grote verbouwing zo liggen. Als u dat wenst komt een erkend adviseur bij u thuis een vrijblijvende berekening maken op basis van uw persoonlijke situatie. Indien u geen gebruik maakt van ons betaalplan dan vragen we altijd om een bankgarantie, natuurlijk betaalt u pas binnen vijf dagen na de laatste montagedag.
 3. Persoonlijke aanbieding
  U krijgt een aanbieding op maat, er wordt volledig rekening gehouden met uw wensen.
 4. Bouwtechnische meting
  De technisch bouwkundigen komen bij u langs voor het inmeten. Nu worden details als draairichting, soort raam, kleur en afwerking met u besproken en vastgelegd. Ook de montage datum wordt met u afgesproken. Alles wordt uitgetekend op papier zodat er geen onduidelijkheden zijn. Als alles naar uw wens en akkoord is ondertekend u het contract en nemen wij uw bestelling in productie.
 5. Het glas wordt bezorgd
  Het glas wordt voor de montage bij u bezorgd zodat het klaar staat of de monteurs nemen het glas mee. Het glas dat voor de montage wordt geleverd is overigens door de glasleverancier verzekerd. Binnen drie weken na de laatste montagedag wordt de glasbok weer bij u opgehaald.
 6. Montage
  Een van onze montageteams komt op de afgesproken datum uw kozijnen monteren. Alles wordt netjes afgewerkt compleet met vensterbanken indien dit is overeengekomen.
 7. Eindaflevering
  We lopen alles met u na om zeker te weten dat alles naar wens is. Is alles naar wens dan tekent u voor akkoord. Na montage melden onze monteurs de eventuele glasbok af, de glasleverancier is er dan van op de hoogte dat deze moet worden opgehaald.
 8. Factuur
  Alles is geplaatst en zoals u weet heeft u bij ons geen aanbetaling en betaalt u bij ons pas na plaatsing. U ontvangt de factuur thuis en betaalt het afgesproken bedrag aan ons.
 9. Nazorg
  Wij nemen nog een keer contact met u op om te checken of alles naar wens is verlopen.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!