Schuifpuien

Met een kunststof schuifpui gaat u voor een mooie open doorgang naar de tuin toe zonder in te leveren op de ruimte achter uw huis. KozijnPlan levert kunststof hefschuifpuien die met staal versterkt worden. Een paralelschuifpui is goedkoper maar deze voldoen niet aan de kwaliteitseisen die wij aan onze schuifpuien stellen. Dit omdat de constructie van een paralel schuifpui simpelweg niet aan onze technische kwaliteitseisen voldoen.

Maximale ruimte en lichtinval

Een schuifpui schuift gewoon aan de kant, u hoeft dus geen ruimte te reserveren zoals bij openslaande deuren. U krijgt ook maximaal licht in de kamer omdat het glas doorloopt van boven tot onderaan. Zo kunt u heerlijk genieten van uw tuin en van prettig daglicht in uw kamer. En met een kunststof schuifpui van KozijnPlan kiest u ook nog eens voor een grote besparing op zowel stoken als onderhoud!

Vlakke drempel en extra brede profielen

U kent vast wel die hoge drempels bij de ouderwetse of goedkope schuifpuien. Zo eentje waar u de nek over breekt met een vol dienblad in de hand. Dat is gelukkig verleden tijd met de super lage drempel van onze Schuco schuifpuien. Gewoon een bijna vlakke drempel waar u geen last van heeft. Dat scheelt weer nieuw servies kopen elke zomer. De profielen van een Schuco hefschuifpui zijn bijna een keer zo breed dan de standaard profielen van een parallelschuifpui. U kunt zich vast voorstellen dat doorhangen van schuifpuien hiermee tot het verleden behoort!

Hoge isolatie

Onze puien isoleren fantastisch en zijn voorzien van het super isolerende HR++ glas zodat u geniet van een lekker warme kamer en maximale besparing op het stoken. Standaard worden de schuifpuien van veiligheidsglas voorzien, dit om nare ongelukken zoveel mogelijk te kunnen voorkomen.

Geen schilderwerk en mogelijkheden voor maandelijkse betaling

Wat heeft u de laatste keer betaald voor de schilder? Dit loopt al snel in de duizenden euro's. Met kunststof heeft u straks die kosten niet meer. Of trok u hier eerder zelf een week vakantie voor uit? Dan kunt u voortaan zelf op vakantie! Natuurlijk biedt KozijnPlan de mogelijkheid om uw schuifpui in lage maandelijkse termijnen te kunnen afbetalen. Wilt u hier meer informatie over? Bel ons tijdens kantooruren op 088 6001300.

Maak een afspraak en kijk vrijblijvend naar de mogelijkheden

Graag komen we bij u thuis kijken naar de ideale schuifpui voor uw woning, tijdens dit gesprek doen we u een mooie aanbieding en dan is de keuze aan u. Vult u een contactformulier in en ons callcenter neemt spoedig contact met u op!

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!