Kunststof voordeur

Kunststof voordeuren gaan lang mee, zijn onderhoudsvrij, zwaar inbraakwerend, super isolerend en hebben bijna geen onderhoud nodig. Samen met u maken wij een compleet eigen ontwerp voor uw eigen unieke voordeur op maat! Als we bij KozijnPlan praten over het plaatsen van een nieuwe voordeur, dan praten we over het plaatsen van een volledig afgewerkte klasse A kunststof voordeur. Inclusief luxe dorpel, kozijn en eventueel zijlicht, beslag en montage verzorgd door echte vakmensen. Het enige dat we er niet bij leveren is een nieuwe deurbel, hierin is zoveel keuze te vinden dat u daar het beste zelf een keus in kan maken. Heeft u tijdens de montage van de deur de deurbel al in huis? Dan plaatsen de monteurs deze natuurlijk graag voor u.

De voordeur

Een mooie voordeur is het visitekaartje van uw huis dus u wilt natuurlijk goed voor de dag komen hiermee. Het is ook erg fijn als het bij de voordeur gewoon lekker warm en behaaglijk is. De voordeur moet ook ongewenste mensen buiten de deur houden. De deur moet natuurlijk ook vakkundig worden geplaatst en afgesteld zodat u er heel lang plezier van heeft. KozijnPlan deuren worden geleverd met een op de kruk sluitende deurklink. Standaard worden de deuren van een deurklink voorzien.

Voordeur inspiratie

Er zijn heel veel mogelijkheden en combinaties mogelijk voor een mooie voordeur. Daarom heeft onze adviseur een heel boekwerk vol met verschillende modellen bij zich als hij gratis en vrijblijvend bij u langs komt. Zo wordt het heel makkelijk om samen tot een mooi ontwerp te komen voor uw eigen nieuwe voordeur. We hebben wat voorbeelden van nieuwe voordeuren toegevoegd zodat u alvast inspiratie kunt opdoen.

Voordeur zonder tocht

Het is belangrijk dat de voordeur goed afsluit zodat de warmte niet de deur uit vliegt. Daarom hebben onze voordeuren allemaal een dubbele afdichting. Met de vijfpuntssluiting wordt de deur stevig aangetrokken in de rubbers en wordt de warmte lekker binnen gehouden.

Veilige voordeur

Onze kunststof voordeuren zijn verzwaard met een stalen frame. Hierdoor zijn ze zwaar inbraakwerend en krijgt u een voordeur geleverd met een maximale dikte van 7 cm waarmee u zich zeker veilig kunt voelen. Ze kunnen voor extra veiligheid ook worden uitgerust met veiligheidsglas. Voordeuren van KozijnPlan helpen mee om een PolitieKeurmerkVeiligWonen voor uw woning te kunnen bemachtigen, dit kan u maandelijks geld schelen op uw verzekeringskosten.

Hang en sluitwerk

Een belangrijk onderdeel van de veiligheid en hoe goed de voordeur afsluit is het hang en sluitwerk. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de topmerken Roto en Führ. Dit zijn twee Duitse kwaliteitsmerken die al tientallen jaren het beste hang- en sluitwerk maken. Zo bent u verzekerd van een deur die goed sluit en probleemloos werkt.

Voordeur inclusief plaatsen

Uw nieuwe voordeur wordt netjes voor u geplaatst en de klasse A materialen staan garant voor een hele lange levensduur. De deur wordt ook compleet afgewerkt dus u hoeft zelf eigenlijk niets meer te doen, vergeet alleen niet even een deurbel voor de montagedag te kopen. Is uw voordeur aan vervanging toe? De mogelijkheid is er, om in combinatie met het vervangen van kozijnen, het in lage maandelijkse termijnen te betalen.

Vrijblijvend voordeur advies door heel Nederland

Via een contactformulier kunt u vandaag nog contact met ons opnemen óf bel ons direct op 088-6001300

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!