Kunststof kozijnen subsidie 2023

We hebben alvast goed nieuws met betrekking tot de kunststof kozijnen subsidie in 2023. Ook in 2023 kunt u namelijk subsidie aanvragen via de ISDE. Dit kan vanaf 24 januari 2023. Er is daarbij één grote wijziging: ook bij het nemen van één isolatiemaatregel is de subsidie al beschikbaar.

De ISDE subsidie in 2023

De volgende maatregelen zullen weer onder de ISDE vallen: aansluiting op een warmtenet, 5 soorten isolatiemaatregelen (denk aan vloer- of dakisolatie) en het aanschaffen van een warmtepomp of zonneboiler. 

De subsidie is beschikbaar voor het nemen van twee maatregelen of het nemen van één isolatiemaatregel. Laat u uw woning bijvoorbeeld aansluiten op een warmtenet en koopt u isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas? Dan kunt u tot 30% van de totale kosten als subsidie ontvangen. Kiest u er alleen voor om isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas aan te schaffen? Dan kunt u tot 15% van de totale kosten als subsidie ontvangen. 

TIP: u hoeft de twee maatregelen niet op hetzelfde moment te nemen. Als u binnen 24 maanden na het uitvoeren van de eerste maatregel óók een tweede maatregel neemt, heeft u ook recht op de verdubbelde subsidiebedragen. U kunt dan na het nemen van de eerste maatregel al subsidie aanvragen voor deze maatregel. De subsidie aanvraag voor de andere maatregel volgt dan later.
Voor meer informatie over deze regeling van het nemen van één of twee isolatiemaatregelen verwijzen we u graag naar de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland

Wanneer kom ik in aanmerking voor de kunststof kozijnen subsidie 2023?

De voorwaarden voor de kunststof kozijnen subsidie in 2023 wijken niet zo veel af van de voorwaarden die in 2022 van toepassing waren. Dit betekent onder andere dat u woningeigenaar dient te zijn, de maatregelen dienen uitgevoerd te worden door een bedrijf en de maatregelen worden genomen in de bestaande thermische schil.

Voor de volledige voorwaarden verwijzen we u graag naar de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).  

Eén isolatiemaatregel uitgevoerd na 2 april 2022? U komt ook in aanmerking!

Als u in 2023 één isolatiemaatregel laat uitvoeren die voldoet aan de voorwaarden kunt u in 2023 uiteraard aanspraak maken op de subsidie. Maar de subsidie geldt niet alleen voor 2023. Ook als u ná april 2022 één isolatiemaatregel heeft laten uitvoeren kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dit zal wel pas vanaf 24 januari 2023 kunnen.

Kunststof kozijnen voor subsidie koopt u bij KozijnPlan

Dankzij de uitstekende isolatie van onze kunststof kozijnen met HR++ glas voldoen onze producten aan de voorwaarden die de ISDE stelt. Bij KozijnPlan bent u dus aan het goede adres om uw oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe kunststof kozijnen! 

Voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat kunt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs!
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!