Kunststof kozijnen showroom

Wilt u liever eerst met eigen ogen zien hoe onze kunststof kozijnen er in het echt uitzien voordat u de kozijnen koopt? Dat kan vanaf nu! Sinds kort hebben we namelijk een showroom in Doetinchem die u op afspraak kunt bezoeken. U kunt hier niet alleen onze kunststof kozijnen bekijken, maar natuurlijk ook onze andere producten zoals deuren en gevelbekleding.  

Wij geven u advies op maat over kunststof kozijnen, ramen en deuren

Persoonlijk advies op maat: dat vinden we belangrijk. Of het nu gaat om het kiezen van een kunststof kozijnen merk, de kleurkeuze of ons betaalplan: onze adviseurs helpen u graag. Dat kunnen we natuurlijk in de showroom doen, maar liever doen we het bij u thuis tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook erg gemakkelijk voor u! U hoeft het huis niet uit en onze adviseur kan meteen de huidige situatie bekijken en de kozijnen opmeten. Dat scheelt u werk en geeft ons duidelijkheid zodat we meteen een offerte op maat voor u kunnen opmaken. En natuurlijk neemt onze adviseur ook een voorbeeld van het kozijnprofiel en kleurstalen voor u mee, zodat u ook thuis kunt bekijken hoe het er allemaal uit komt te zien. 

Heeft u een adviesgesprek bij u thuis gehad, maar wilt u daarna alsnog onze showroom bezoeken? Dat kan natuurlijk altijd! Daarvoor dient u wel eerst een afspraak te maken.  

Wat kunt u verwachten van onze kunststof kozijnen showroom?  

In onze showroom vindt u ramen, deuren en kozijnen in verschillende varianten. Voordeuren, achterdeuren, schuifpuien, openslaande deuren, kozijnen met houtnerf, kozijnen met een gladde structuur, kozijnen en ramen in het wit of in de populaire kleur antracietgrijs: u vindt het allemaal in onze showroom. En niet te vergeten, natuurlijk is ook onze gevelbekleding in verschillende kleuren te bekijken in de showroom. 

Kunststof kozijnen showroom bezoeken 

Bent u van plan om onze kunststof kozijnen showroom in Doetinchem te bezoeken? Neem dan eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch via 088 600 1300. 

Bezoekadres showroom Doetinchem (op afspraak): 

Vlijtstraat 11 
7005 BN 
Doetinchem 

Adviseren we u binnenkort over onze kunststof, kozijnen, ramen en deuren? 

Wilt u onze showroom bezoeken? Of toch liever een adviesgesprek op maat bij u thuis? We maken graag een afspraak met u! Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul een contactformulier in.  

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

23 May

Wilt u liever eerst met eigen ogen zien hoe onze kunststof kozijnen er in het echt uitzien voordat u de kozijnen koopt? Dat kan vanaf nu!

4 May

Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het antwoord is helaas dus ook niet zo simpel.

20 Apr

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en bent u tot de conclusie gekomen dat u voor kunststof kozijnen wilt gaan?