Kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof kozijnen maakt u schoon met water en zeep met een zachte spons. Spoel het eerst af met ruim water zodat u geen krassen door vuil en zand krijgt. Hardnekkig vuil kunt u weghalen door wat zeep op de spons te doen, dat aan te brengen en even in te laten trekken. Let op dat u het niet laat opdrogen! Neem het geheel dan af met ruim water zodat alle zeepresten weg zijn. Normaal gesproken kunt u bij het ramen lappen de kozijnen gewoon mee wassen.

Kunststof kozijnen schoonmaken

Welke zeep?

Gebruik huishoudelijke, niet-schurende en niet-chloorhoudende reinigingsmiddelen.

Gebruik nooit

Gebruik nooit zuren, oplosmiddelen of schurende spullen!! Geen schuurspons!! Geen Jif!! Geen Schuurpapier!! Geen Vim!! Geen tandpasta!! Geen autopoets!!

Sommige mensen gebruiken wel autoshampoo of brengen een laag was aan op de kozijnen, dit raden wij af. Op den duur bouwt er zich dan een restant vervuilde was op die er moeilijk af te krijgen is.

Hoe krijg ik die zwarte strepen van mijn kozijnen af?

De sleutel is hier om de kozijnen regelmatig schoon te maken zodat zich geen vuil vast kan zetten. Bij onze kozijnen zult u niet snel last van hebben van zwarte strepen. omdat wij grijze afdichtingsrubbers gebruiken waardoor streepvorming wordt voorkomen. Mocht er zich nu toch vuil en roet uit de lucht vastzetten op het kozijn, dan kunt u dit verwijderen met een zachte spons met zeep door het even in te laten trekken. Goed afspoelen met ruim water.

Help ik krijg mijn KozijnPlan kozijnen toch niet helemaal schoon

Mocht u de kozijnen alsnog niet schoon kunnen krijgen, neemt u dan contact met ons op. We kijken of we u verder kunnen helpen. Want ook nadat u onze kozijnen heeft gekocht helpen we u verder.

 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

17 Nov

Bij uw zoektocht naar nieuwe kozijnen zult u er al snel achter komen dat er heel veel verschillende soorten kozijnen zijn: van kozijnen in verschil

4 Nov

Wist u dat antracietgrijs dé trendkleur is van dit moment?

22 Oct

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog en dat zult u gaan merken in uw portemonnee.