Kunststof kozijnen op maat

Wilt u graag nieuwe kozijnen aanschaffen? Bij KozijnPlan maken wij uw kunststof kozijnen op maat. Het soort kozijn, de soorten ramen en de kleur: u bepaalt!

Soorten kunststof kozijnen  

Kunststof kozijnen zijn te verkrijgen in verschillende merken en verschillende profielen. Deze merken en profielen kennen grote verschillen in uitstraling. De keuze voor het soort kunststof kozijn is dan ook van invloed op de uiteindelijke uitstraling van uw woning. 

Bij KozijnPlan worden kozijnen van de topmerken Schüco en Veka verkocht. Schüco heeft kwalitatief de beste kunststof kozijnen en de profielen hebben ook nog eens een mooie uitstraling. Ook Veka behoort tot één van de beste kunststof kozijnen merken van Nederland. De kozijnen van Veka zijn van kwaliteitsklasse A en geven maximale stabiliteit en veiligheid. 

Daarnaast is er voor beide merken de keuze uit zowel vlakke als verdiepte profielen. Het verschil zit in de inbouwdiepte van de profielen. Vlakke profielen hebben een kleinere inbouwdiepte dan verdiepte profielen. Dit zorgt ervoor dat de ramen bij een verdiept profiel verder naar binnen zitten. De verdiepte profielen zijn speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Deze profielen lijken namelijk op de oude houten kozijnen die vroeger in Nederland veel werden gebruikt. Het vlakke profiel wordt daarentegen vaak als moderner en strakker gezien.

Soorten ramen

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het soort kozijn, komen de soorten ramen aan bod. U kunt hierbij niet alleen kiezen voor het soort raam, maar ook de hoeveelheid ramen. De keuzes hiervoor bepalen de indeling van uw kozijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één groot vast raam of voor een vast raam in combinatie met één of meerdere andere kleine ramen. De verschillende ramen waar u uit kunt kiezen zijn een vast raam, draai-kiepraam, valraam en een schuifraam.  

Kleur van de kozijnen

Voor de kleur van de kozijnen is de keuze ook aan u. Voor de binnenzijde is er de keuze uit crème en wit. Voor de buitenzijde geldt dat u naast de standaard kleuren crème en wit ook kunt kiezen voor bijvoorbeeld zwarte, grijze, blauwe, groene of gele kleurtinten. 

Kunststof kozijnen in kleur

 

Wat kosten kunststof kozijnen op maat? 

Kunststof kozijnen zijn voor iedereen anders. Ten eerste zijn alle huizen anders en daarmee zijn ook de afmetingen van de kozijnen verschillend. Daarnaast zijn ook de wensen wat betreft het soort kozijn, de soorten ramen en de kleur verschillend. Dit betekent dat de kosten voor kunststof kozijnen op maat uiteen zullen lopen. Voor een goede offerte is het van belang dat een professional bij u langs komt om uw persoonlijke situatie te bekijken en te bespreken.  

Eén ding is wel duidelijk: kunststof kozijnen zijn geen goedkope uitgave en dat begrijpen we bij KozijnPlan. Daarom is het bij ons mogelijk om uw kunststof kozijnen per maand te betalen.

Kunststof kozijnen op maat van KozijnPlan  

KozijnPlan maakt uw kunststof kozijnen altijd op maat. Voor het opstellen van een offerte én voor het helpen bij het maken van goede keuzes komt één van onze adviseurs graag bij u langs. De adviseur kan u helpen bij het bekijken van alle mogelijkheden voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk voor kunststof kozijnen kiest die aansluiten op uw wensen! 

Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen op maat van KozijnPlan? U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

2 Jul

De zomervakantie breekt weer aan en dat betekent ook dat er voor veel bedrijven andere openingstijden gelden.

15 Jun

Het huren of leasen van kozijnen is tegenwoordig steeds populairder.

4 Jun

Kunststof kozijnen zijn een grote investering, maar u kunt uiteindelijk ook veel geld besparen met kunststof kozijnen.