Kunststof kozijnen hele huis

Wanneer (een deel van) uw huidige kozijnen aan vervanging toe zijn, kunt u ervoor kiezen om slechts een aantal kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen of u kunt kiezen voor nieuwe kunststof kozijnen voor het hele huis. In de praktijk blijkt dat er veel mensen zijn die in eerste instantie graag een deelrenovatie willen uitvoeren en dus maar een deel van de kozijnen vervangen. In veel gevallen heeft het echter veel voordelen om meteen alle kozijnen te vervangen en dus te kiezen voor nieuwe kunststof kozijnen voor het hele huis. 

Waarom alle kozijnen tegelijk vervangen? 

Er zijn meerdere redenen om alle kozijnen van uw huis in één keer te vervangen. Kunststof kozijnen hebben namelijk vele voordelen te bieden, maar u geniet pas optimaal van deze voordelen als u kunststof kozijnen in uw hele huis heeft.

Zo hebben kunststof kozijnen bijvoorbeeld zeer goede isolatiewaardes. Met kunststof kozijnen is uw woning dan ook beter geïsoleerd en krijgt uw woning een beter energielabel. Een ander groot bijkomend voordeel is dat u daardoor enorm kunt besparen op de energiekosten! Als u ervoor kiest om slechts een aantal kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen kunt u natuurlijk ook genieten van bovenstaande voordelen, maar wel in mindere mate. De andere kozijnen hebben dan namelijk nog wel een slechtere isolatiewaarde en zullen ervoor zorgen dat er alsnog veel kostbare warmte verloren gaat. Door alle kozijnen tegelijk te vervangen bespaart u dus optimaal op de energiekosten en is uw investering dus ook snel terugverdiend. 

Daarnaast is ook het onderhoudsvrije aspect van kunststof kozijnen een groot voordeel. Veel mensen kiezen dan ook voor kunststof kozijnen om deze reden. Als u dan besluit om slechts een deel van de kozijnen te vervangen, geniet u ook maar voor een deel van de verminderde onderhoudswerkzaamheden en heeft u dus alsnog het probleem dat de andere kozijnen wél om veel onderhoud vragen. 

Verder zorgen kunststof kozijnen ervoor dat uw woning weer een nieuwe uitstraling krijgt. Als u slechts een deel van de kozijnen vervangt, zal ook slechts een deel van uw woning een mooie nieuwe uitstraling krijgen. Daarnaast zult u bij een deelrenovatie ook niet snel kiezen voor kunststof kozijnen in een andere kleur of stijl dan de huidige kozijnen, omdat het dan niet meer bij elkaar past. Dit is wel goed mogelijk als u ervoor kiest om alle kozijnen te vervangen.

Wilt u optimaal profiteren van de voordelen? Kies dan ook voor kunststof deuren!

Voor de oude kozijnen geldt hetzelfde als voor de oude deuren. De oude deuren zullen bijvoorbeeld ook slechtere isolatiewaardes hebben en ervoor zorgen dat u niet optimaal kunt genieten van de voordelen van kunststof kozijnen. U doet er daarom goed aan om ook na te denken om de voor- en achterdeur te vervangen door een kunststof voor- en achterdeur als u heeft besloten om nieuwe kunststof kozijnen voor het hele huis aan te schaffen. 

Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

Dit is een vraag die natuurlijk meteen bij u opkomt en dat is heel begrijpelijk. Het is echter wel erg lastig om een schatting van de kosten te geven zonder dat we uw woning hebben gezien en zonder dat we weten wat uw wensen precies zijn. Gaat het bijvoorbeeld om een vrijstaand huis of een rijtjeswoning? Kiest u voor Veka of voor Schüco kozijnen? Wilt u een vast raam of een draaikiepraam? Dit zijn slechts een paar zaken die een belangrijke rol spelen bij de kosten. 

Om een goede aanbieding te kunnen doen werken we bij KozijnPlan daarom met adviseurs. Voor een aanbieding op maat komt er een adviseur bij u langs voor een adviesgesprek. Hij bespreekt samen met u uw wensen en doet een visuele inspectie van uw woning. Op basis hiervan kunnen we bepalen wat de kosten zullen zijn voor uw specifieke situatie. 

Het is natuurlijk wel bekend dat kunststof kozijnen niet goedkoop zijn. Heeft u het geld niet voorhanden en is dat de reden dat u niet alle kozijnen wilt vervangen maar slechts een deel van de kozijnen? Dan kunt u er ook voor kiezen om maandelijks te betalen via ons KozijnPlan. Vanaf €39,- per maand heeft u al nieuwe kunststof kozijnen voor uw hele woning!

Wilt u een vrijblijvende aanbieding op maat?

Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. U kunt een formulier invullen en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. 
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

16 Feb

Het was al een tijd winter, maar de afgelopen twee weken hebben we dan ook eindelijk kunnen genieten van het échte winterweer.

18 Jan

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor kunststof kozijnen bent u er nog niet.