Kunststof kozijnen afwerking

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe kozijnen vindt u kwaliteit natuurlijk belangrijk. U kiest voor een goed profiel en een bedrijf dat de kozijnen goed monteert. Het is echter ook ontzettend belangrijk om te kijken naar de afwerking. Deze bepaalt namelijk voor het grootste gedeelte hoe uw kozijnen er uiteindelijk uit komen te zien. U doet er dus goed aan om u ook te verdiepen in de afwerking.

Montage en afwerking van de beste kwaliteit

Bij KozijnPlan staat kwaliteit voorop. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen maken we gebruik van de beste materialen en monteren wij onze kunststof kozijnen op kunststof stelkozijnen. Hierdoor is er minder kans op beschadigingen op het kozijn en rondom het kozijn. Op deze manier kan ook de afwerking goed uitgevoerd worden en zien uw kozijnen er nadien perfect uit én zijn ze van uitstekende kwaliteit. 

Binnen- en buitenafwerking van de kunststof kozijnen

Naast dat wij onze kunststof kozijnen altijd leveren inclusief montage, worden uw kozijnen ook altijd volledig afgewerkt. 

Om de binnenkant van uw kozijnen perfect af te kunnen werken, wordt er onder andere gebruik gemaakt van kunststof lijsten. Daarnaast kunt u voor de afwerking van de buitenkant van uw kozijnen bijvoorbeeld denken aan een rubberen waterkering. Met deze waterkering wordt ervoor gezorgd dat er geen water in de bouwkundige aansluiting kan komen. 

Daarnaast levert KozijnPlan de kunststof kozijnen altijd inclusief vensterbanken en horren. Verder worden uw ramen voorzien van slotjes en indien gewenst is het ook mogelijk om ventilatieroosters te laten plaatsen. 

Kom alles te weten over onze afwerking

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een klein onderdeel van de afwerking. Voor meer informatie over de afwerking kunt u onze adviseurs raadplegen. Zij komen graag bij u langs om u alles te vertellen over onze kunststof kozijnen, de montage en de afwerking. Daarnaast bespreken ze samen met u de mogelijkheden en uw wensen zodat ze na afloop van het gesprek met een aanbieding op maat kunnen komen. 

Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen van KozijnPlan en wilt u meer informatie? 

Neem dan contact met ons op en plan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs in. Hiervoor kunt u een contactformulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

26 Mar

Het zal velen bekend zijn dat kunststof kozijnen en deuren zorgen voor een goede isolatie van uw woning.

8 Mar

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe kozijnen vindt u kwaliteit natuurlijk belangrijk.

16 Feb

Het was al een tijd winter, maar de afgelopen twee weken hebben we dan ook eindelijk kunnen genieten van het échte winterweer.