Kunststof kozijnen aanbieding

Wilt u een aanbieding voor kunststof kozijnen ontvangen? Hiervoor komen we graag bij u thuis langs. Op deze manier weten we zeker dat u een passende aanbieding ontvangt. Wel zo fijn! 

Kunststof kozijnen prijs 

De prijzen van kunststof kozijnen zijn zeer uiteenlopend. Dit heeft te maken met het feit dat kunststof kozijnen altijd volledig op maat worden gemaakt. Hoe groot is het kozijn bijvoorbeeld? En kiest u voor een van de standaard RAL-kleuren of een speciale kleur met houtnerf? Deze zaken hebben allemaal invloed op het berekenen van de prijs voor uw nieuwe kunststof kozijnen. U doet er dan ook goed aan om altijd een altijd een kunststof kozijnen aanbieding op maat aan te vragen, het liefst bij een partij die samen met u de mogelijkheden bespreekt en uw specifieke situatie komt bekijken en beoordelen.  

Wij vinden persoonlijk contact en een kunststof kozijnen aanbieding op maat belangrijk. We komen dan ook altijd graag bij u langs zodat we tot een goede prijs kunnen komen.  

Adviesgesprek aan huis 

Neemt u contact op met KozijnPlan? Dan voeren we een kort telefoongesprek met u om uw wensen te inventariseren. Nadien kan er een afspraak ingepland worden met een van onze adviseurs bij u thuis. Dit wordt natuurlijk gepland op een moment dat het voor u goed uitkomt. We kunnen in de ochtend-, middag- en zelfs in de avonduren bij u langskomen. Tijdens de afspraak bespreekt u samen met de adviseur uw wensen en de mogelijkheden, de adviseur bekijkt de situatie en meet de kozijnen op.  Na afloop van het gesprek ontvangt u een Schüco of Veka kunststof kozijnen aanbieding op maat. Deze prijs is inclusief montage en afwerking. 

Profiteer nu van onze tijdelijke kunststof kozijnen actie 

Maak nu een afspraak en profiteer nog van onze KozijnPlan bespaaractie waarbij u tot wel €3.500 actiekorting ontvangt.  

Kunststof kozijnen aanbieding op maat ontvangen? 

Neem gerust contact met ons op. We zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 20:30 uur telefonisch bereikbaar op 088-6001300. Natuurlijk kunt u ook altijd een online contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

8 Mar

Uw huidige kozijnen zijn aan vervanging toe en u bent op zoek naar nieuwe. Dan wilt u natuurlijk wel gaan voor de beste kozijnen.

21 Feb
8 Feb

Bent u op zoek naar een kunststof kozijn met verdiept profiel? Of wilt u weten wat een verdiept profiel is? Dan zit u hier goed!