Kozijnplan bespaaractie

U bespaart nu direct €3500,- bij renovatie van de hele woning. U zit er comfortabel en veilig bij en betaalt uw nieuwe kozijnen pas na montage of via een vast maandbedrag. Tijdens de warme dagen houdt u het heerlijk koel in huis, in de Winter zorgt de optimale isolatie juist voor een warm en behagelijk gevoel.

Maak deze week nog gebruik van onze actie

Neemt u nu contact met ons op en maak een gratis, vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Hij zal uw wensen met u bespreken en kan een offerte op maat maken. Hij kan u ook direct vertellen hoeveel u bespaart op uw aankoop, dit loopt al snel op tot vijfendertig honderd euro. Dat is bij renovatie van de hele woning maar geen zorgen, ook als u niet alle kozijnen wil vervangen krijgt u een fikse korting.

Niet sparen maar besparen!

We hebben het al vaker gezegd, het loont zich om uw oude kozijnen te vervangen en via kozijnplan te betalen. U bespaart op het onderhoud en de stookkosten, daarmee bespaart u wel €83 per maand. Dan hebben we het nog niet eens over het wooncomfort en het gemak. Nooit meer schilderen maar genieten van een lekker warm huis. Daarom adviseren wij kozijnplan - begin vandaag nog met besparen!

Geen aanbetaling, al vanaf €39,- per maand

Wij van kozijnplan regelen alles rond de plaatsing van uw nieuwe kozijnen, u hoeft zelf bijna niets te doen. De kozijnen worden netjes afgewerkt compleet met vensterbanken en we ruimen de rommel op. U betaalt pas na de levering en hoeft geen aanbetaling te doen. Via het KozijnPlan BetaalPlan heeft u uw woning al gerenoveerd vanaf €39,- per maand!

En heeft u vragen? Dan kunt u ons gewoon bellen op 088 6001300, al meer dan 10 jaar of u vult het contactformulier in dan bellen we u.

Bij renovatie van de gehele woning krijgt u een korting van €3500,- Vervangt u niet alle kozijnen? Onze adviseur zal u vrijblijvend voorrekenen hoeveel uw korting is!

Ik wil graag gratis informatie over de volgende producten:

Keuze
Naam
Plaats

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

23 May

Wilt u liever eerst met eigen ogen zien hoe onze kunststof kozijnen er in het echt uitzien voordat u de kozijnen koopt? Dat kan vanaf nu!

4 May

Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het antwoord is helaas dus ook niet zo simpel.

20 Apr

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en bent u tot de conclusie gekomen dat u voor kunststof kozijnen wilt gaan?