Klassieke kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor een jaren dertig woning zijn er tegenwoordig ook, onze klassieke kozijnen zijn daar uitermate geschikt voor. Met een houtnerf effect zijn ze nauwelijks van hout te onderscheiden en u kunt kiezen uit meer dan 33 kleuren. Ook glas in lood ramen in de bovenlichten kunnen behouden blijven of worden nagemaakt in dubbel glas. Kortom - de authentieke uitstraling van uw woning blijft behouden en u krijgt uitstekende isolatie met HR++ glas in klassieke kunststof kozijnen.

Jaren 30 woning

Deze huizen staan bekend om de kwaliteit en ruimte, ze zijn zeer degelijk gebouwd. Ze hebben over het algemeen een ruime woonkamer met een aparte keuken en grote slaapkamers. Kenmerkend is ook het gebruik van een erker. Isolatie deden ze nog niet aan in de jaren dertig dus als u geen maatregelen treft dan betaalt u veel voor het stoken.

Kozijnen voor een jaren dertig huis

Houten kozijnen hebben een beperkte levensduur en vergen veel onderhoud - ze moeten immers regelmatig worden geschilderd. Ook in het stoken zult u merken dat de originele houten kozijnen met enkel glas niet goed isoleren. Een klassiek kunststof kozijn is dan een uitstekende oplossing. U bespaart voortaan honderden guldens, sorry - euro’s op het stoken en geniet vele jaren van het comfort en gebruiksgemak.

Rekening houden met de constructie

Bij oudere huizen zijn de kozijnen soms onderdeel van de dragende constructie, dit kan niet zomaar worden uitgebroken. Vaak moet in zo’n geval het dragende deel worden behouden. Daarom komt er bij het inmeten een bouwtechnisch expert bij u om het geheel te beoordelen en om samen met u de beste en mooiste oplossing te kiezen.

Wil u gratis en vrijblijvend advies voor de renovatie van uw kozijnen? Vul dan het onderstaande formulier in en maak gebruik van onze direct besparen actie!

Ik wil graag gratis informatie over de volgende producten:

Keuze
Naam
Plaats

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!