ISDE-subsidie kunststof kozijnen 2023 aanvragen

Goed nieuws! Het aanvraagsysteem van de ISDE voor 2023 is vanaf vandaag geopend. Op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland kunt u nu uw subsidie aanvragen voor isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas.  

ISDE subsidie kunststof kozijnen aanvragen 2023

Hoeveel subsidie kan ik aanvragen? 

Dit is afhankelijk van het type maatregel dat u neemt, het moment waarop u de maatregel(en) heeft genomen en het aantal m2 waar het om gaat. Voor een goede inschatting van het te ontvangen subsidiebedrag kunt u het beste de rekentool van de RVO gebruiken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.  

Meerdere kunststof kozijnen subsidies aanvragen 
Wordt er ook een subsidie vanuit uw gemeente of provincie aangeboden? U hoeft niet te kiezen! Het is namelijk mogelijk om deze subsidies te combineren. Zo ontvangt u dus nog meer subsidie en kunt u dus nóg voordeliger genieten van uw nieuwe isolerende kunststof kozijnen met HR-glas. 

Voor meer informatie over het combineren van subsidies verwijzen we u graag naar de veel gestelde vragen op de website van de RVO.  

Hoe vraag ik de kunststof kozijnen subsidie voor 2023 aan? 

Zoals gezegd kunt u de subsidie aanvraag indienen via de RVO. Dit gaat volledig digitaal met uw DigiD. De aanvraag kunt u pas indienen nádat u de maatregelen heeft genomen en u alle documenten paraat heeft. Zo heeft u bijvoorbeeld een gespecificeerde factuur nodig, de meldcode van de genomen isolatiemaatregelen en een omschrijving van het product.  

Zodra u begint met het indienen van uw aanvraag bij de RVO wijst het proces zich vanzelf.   

Meer weten over de kunststof kozijnen subsidie 2023? 

Daarvoor verwijzen we u graag naar onze blog over de kunststof kozijnen subsidie voor 2023.  

Heeft u nog geen maatregelen genomen voor de subsidie? 

Wacht niet en geniet ook van de subsidie én de voordelen van isolerende kunststof kozijnen met HR-glas. Bij KozijnPlan kunt u al genieten van nieuwe kunststof kozijnen vanaf €39,- per maand. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Na afloop ontvangt u een persoonlijke aanbieding op maat.  

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

8 Mar

Uw huidige kozijnen zijn aan vervanging toe en u bent op zoek naar nieuwe. Dan wilt u natuurlijk wel gaan voor de beste kozijnen.

21 Feb
8 Feb

Bent u op zoek naar een kunststof kozijn met verdiept profiel? Of wilt u weten wat een verdiept profiel is? Dan zit u hier goed!