Garantie kunststof kozijnen

Als u nieuwe kunststof kozijnen koopt, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goed product: kunststof kozijnen waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten. En mocht u onverhoopt toch problemen krijgen met uw kunststof kozijnen, dan is het natuurlijk fijn als u nog garantie heeft. De service- en garantievoorwaarden van een bedrijf zijn dan ook één van de belangrijke zaken waar u op dient te letten bij het kopen van kunststof kozijnen. 

KozijnPlan geeft 20 jaar garantie

Bij KozijnPlan staan we achter onze producten en montage en zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze Veka en Schüco kunststof kozijnen. Om deze reden geven we dan ook 20 jaar garantie op de constructie en de montage van de kozijnen. Wel zo fijn voor u als klant!

  • 20 jaar garantie op de constructie en de montage van de kozijnen.
  • 10 jaar op de luchtdichtheid van het glas.
  • 2 jaar op de deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk.
  • 1 jaar op de deugdelijkheid van kit.

Voor de volledige garantievoorwaarden verwijzen we u graag naar de algemene voorwaarden van Benitech Kozijnen (waar KozijnPlan onder valt). 

Hoeveel garantie geven andere bedrijven?

Bij de meeste kunststof kozijnen bedrijven is er sprake van 10 jaar garantie op de constructie en eventuele montage van de kozijnen. Ook bedrijven die zijn aangesloten bij het VKG-keurmerk werken met 10 jaar garantie. 

KozijnPlan werkt conform de VKG-richtlijnen, maar vanwege de standaard 10 jaar garantie en het doen van een aanbetaling zijn we niet aangesloten bij het VKG. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als klant zekerheid heeft en we vragen daarom géén aanbetaling bij de aankoop van kunststof kozijnen én geven u 20 jaar garantie. 

Zelf plaatsen of laten plaatsen: invloed op garantie?

Het is altijd aan te raden om de garantievoorwaarden goed door te lezen. Sommige zaken kunnen namelijk invloed hebben op de garantie. Dit geldt met name voor de montage van de kunststof kozijnen. Het is namelijk vaak zo dat er een andere garantie wordt gegeven wanneer u besluit om de kozijnen zelf te plaatsen. Bij sommige bedrijven zal er dan zelfs helemaal geen garantie worden gegeven. Denk dus goed na over wat belangrijk is voor u wat betreft de montage en garantie.

De kunststof kozijnen van KozijnPlan koopt u altijd inclusief montage. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en 20 jaar garantie geven.

Ja, ik wil meer weten over kunststof kozijnen met 20 jaar garantie!

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat vertelt een van onze adviseurs er graag meer over. Na afloop zult u een aanbieding op maat ontvangen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 088-6001300 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

30 Nov

U heeft het vast al wel eens gehoord: ventileren in uw woning is van groot belang.

16 Nov
28 Oct

Als u kunststof kozijnen gaat kopen, wilt u natuurlijk goed voorbereid zijn en daar helpen we u graag bij!