Deuren en kozijnen

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en deuren? Met het ruime aanbod van KozijnPlan weet je zeker dat de deuren en kozijnen voldoen aan je wensen wat betreft kleur en design. Niet alleen wordt voldaan aan jouw wensen, onze deuren en kozijnen voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit betekent onder andere dat ze goed isoleren, een lange levensduur hebben én dat ze veilig zijn. 

Deuren van KozijnPlan

Ben je toe aan meer licht en ruimte en zit je te denken aan openslaande deuren of een schuifpui? Of wil je een nieuwe uitstraling van je woning en daarom de voor- en achterdeur vervangen? KozijnPlan helpt je graag bij de keuze voor nieuwe deuren. Met ons ruime aanbod openslaande tuindeuren, schuifpuien en voor- en achterdeuren kun je bij KozijnPlan altijd een deur vinden die bij jou past. Wil je klassieke, moderne of juist tijdloze deuren? En welke keuzes maak je wat betreft kleur, indeling, beslag en glas voor de nieuwe deuren? Tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs kunnen zij helpen bij het maken van deze en vele andere keuzes.  

Openslaande deuren

Openslaande tuindeuren in je woning laten plaatsen betekent niet alleen meer lichtinval, maar ook dat de tuin meer betrokken wordt bij de woning. Op deze manier worden tuin en kamer samen één. Daarnaast zorgen de openslaande tuindeuren er ook voor dat de kamer groter lijkt wanneer de deuren openstaan. Het nadeel van openslaande deuren is dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. Als je slechts beperkte ruimte hebt, is het daarom aan te raden om voor een schuifpui te kiezen in plaats van voor openslaande deuren. 

Schuifpui 

Net zoals de openslaande deuren zorgt ook een schuifpui voor een mooie doorgang tussen kamer en tuin. En ook hier geldt dat de kamer meer licht krijgt doordat de schuifpui voorzien is van grote hoge ramen. Daarnaast neemt een schuifpui geen extra ruimte in beslag. 

Voor- en achterdeuren

Zoals je ongetwijfeld al vaker hebt gehoord ‘voordeuren zijn het visitekaartje van je woning’. Het is dan ook niet zo gek dat je specifieke voorkeuren hebt wat betreft de uitstraling van je voordeur en ook voor de achterdeur zal dat niet anders zijn. Daarom worden onze voor- en achterdeuren altijd op maat gemaakt. Van de kleur tot de indeling en van het glas tot het beslag, de keuzes liggen bij jou!

Met deuren van KozijnPlan ben je verzekerd van kwaliteit 

Als je kiest voor deuren van KozijnPlan, kies je voor deuren van hoge kwaliteit. De deuren zijn gemaakt van stevige profielen en zijn nog eens extra versterkt door het toevoegen van een stalen frame. Daarnaast wordt de deur natuurlijk ook voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk. 

Kunststof kozijnen van KozijnPlan 

KozijnPlan verkoopt en plaatst alleen kozijnen van het materiaal kunststof. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, veilig, hebben een goede isolatie en een lange levensduur. Onze kunststof kozijnen zijn van de topmerken Schüco en Veka. Zo weet je zeker dat je over kwaliteitskozijnen beschikt.  
Net zoals de deuren van KozijnPlan is het ook voor de kozijnen mogelijk om deze geheel in jouw eigen smaak samen te stellen. Met onder andere een ruim kleurenaanbod en de verschillende mogelijkheden wat betreft grootte en indeling kunnen wij jou altijd van kunststof kozijnen op maat voorzien. 

Je nieuwe deuren en kozijnen in termijnen betalen 

Twijfel je nog over de aanschaf van kunststof deuren en kozijnen omdat het op dit moment financieel niet goed uitkomt? Hiervoor bieden wij het KozijnPlan aan. Dit biedt de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Wil je meer informatie over onze kozijnen en deuren of het kozijnplan? Vul dan het contactformulier in. Onze adviseurs staan voor je klaar. Zij komen graag langs om jou van de gewenste informatie te voorzien en om een offerte voor kozijnen en deuren op maat samen te stellen. 
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

23 Jul

Over het algemeen wordt er gedacht dat kunststof kozijnen voornamelijk in de winter een uitkomst zijn.

2 Jul

De zomervakantie breekt weer aan en dat betekent ook dat er voor veel bedrijven andere openingstijden gelden.

15 Jun

Het huren of leasen van kozijnen is tegenwoordig steeds populairder.