Kunststof deuren

Kunststof voor- en achterdeuren van KozijnPlan zijn mooi en super veilig. Dankzij de stevige profielen die zijn versterkt met een stalen frame zijn ze ook zwaar inbraakwerend. Al ons hang- en sluitwerk is ook van goede kwaliteit zodat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis. KozijnPlan deuren voldoen aan alle bekende keurmerken zoals de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen, SKG** hang- en sluitwerk en een extra inbraakwerende vijfpuntssluiting.

Uw eigen ontwerp

Samen met een van onze adviseurs kunt u uw deur ontwerpen. Kleur, indeling, beslag, glas en ja zelfs een houtnerf kunt u kiezen. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw huis. De voordeur blijft natuurlijk altijd het visitekaartje van uw woning! Onder meer door de extra stalen versteviging kunnen wij u verzekeren dat er geen ongewenste gasten snel via de deur uw woning kunnen binnendringen. KozijnPlan deuren zijn tot 7 cm dik, dit in verhouding tot standaard kunststof paneeldeuren die gemiddeld een dikte van 4 cm hebben. Bekijkt u eens rustig onze voordeurpagina.

Gewoon lekker warm

Onze deuren sluiten perfect en isoleren heel goed zodat u geen koude gang heeft waar de wind u om de oren waait. Loopt u vaak op uw sokken? Dan geniet u daar dubbel van. En het scheelt veel met stoken natuurlijk. Omdat het maatwerk betreft, is een persoonlijk adviesgesprek de beste oplossing om uw ideale deur bij de kozijnen van uw woning uit te zoeken. Bel ons tijdens kantooruren op 088 6001300 en we geven u graag aanvullende informatie.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

23 May

Wilt u liever eerst met eigen ogen zien hoe onze kunststof kozijnen er in het echt uitzien voordat u de kozijnen koopt? Dat kan vanaf nu!

4 May

Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het antwoord is helaas dus ook niet zo simpel.

20 Apr

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en bent u tot de conclusie gekomen dat u voor kunststof kozijnen wilt gaan?