Kunststof deuren

Kunststof voor- en achterdeuren van KozijnPlan zijn mooi en super veilig. Dankzij de stevige profielen die zijn versterkt met een stalen frame zijn ze ook zwaar inbraakwerend. Als ons hang en sluitwerk is ook van goede kwaliteit zodat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis. KozijnPlan deuren voldoen aan alle bekende keurmerken zoals de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen, SKG** hang- en sluitwerk en een extra inbraakwerende vijfpuntssluiting.

Uw eigen ontwerp

Samen met een van onze adviseurs kunt u uw deur ontwerpen. Kleur, indeling, beslag, glas en ja zelfs een houtnerf kunt u kiezen. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw huis. De voordeur blijft natuurlijk altijd het visitekaartje van uw woning! Onder meer door de extra stalen versteviging kunnen wij u verzekeren dat er geen ongewenste gasten snel via de deur uw woning kunnen binnendringen. KozijnPlan deuren zijn tot 7 cm dik dit in verhouding tot standaard kunststof paneeldeuren die gemiddeld een dikte van 4 cm hebben. Bekijkt u eens rustig onze voordeurpagina.

Gewoon lekker warm

Onze deuren sluiten perfect en isoleren heel goed zodat u geen koude gang heeft waar de wind u om de oren waait. Loopt u vaak op uw sokken? Dan geniet u daar dubbel van. En het scheelt veel met stoken natuurlijk. Omdat het maatwerk betreft, is een persoonlijk adviesgesprek de beste oplossing om uw ideale deur bij de kozijnen van uw woning uit te zoeken. Bel ons tijdens kantooruren op 088 6001300 en we geven u graag aanvullende informatie.

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

20 Oct

De herfst is meestal dé periode waarin bewoners erachter komen dat de huidige kozijnen en deuren enige gebreken tonen.

1 Oct

Niet alleen de kwaliteit van de kozijnen en deuren zelf is van belang, het is ook belangrijk dat het hang- en sluitwerk van voldoende kwaliteit is.

16 Sep

Vanwege de coronacrisis was er de afgelopen maanden een sterke daling te zien in het aantal woninginbraken.